معرفی تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی
با توجه به خط مشی دانشگاه علوم توان بخشی و سلامت در حوزه های گوناگون فعالیت علمی، آموزشی و پژوهشی آن و ضرورت بهبود کمی و کیفی قابلیت های فنی تخصصی، آموزشی و پژوهشی دانش آموختگان این دانشگاه، لزوم تقویت، رشد و توسعه دوره های آموزشی تخصصی در مقاطع تحصیلات تکمیلی احساس می شود. از این رو به منظور ایجاد هماهنگی در امور برنامه ریزی، اجرایی و نظارتی مرتبط با دوره های کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی و دستیاری و فراهم نمودن امکانات مورد نیاز جهت رفع مشکلات و تنگناهای موجود به ویژه با عنایت به تعداد قابل توجه و فزآینده دانشجویان در این دوره ها، ایجاد تشکیلاتی منسجم، فعال و متمرکز تحت عنوان " تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم توان بخشی و سلامت اجتماعی " ( براساس مواد 27 و 29 آیین نامه مدیریت دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی مصوب دویست و چهل و نهمین جلسه مورخ 11/4/1370 شورای عالی انقلاب فرهنگی) ضروری می باشد. این تشکیلات امور سیاستگذاری، برنامه ریزی، نظارت و ایجاد هماهنگی در امور اجرایی، آموزشی و پژوهشی در مقاطع کارشناسی ارشد، دکتری تخصصی، دستیاری و دوره های بعد از دکتری را به عهده خواهد داشت.
وظایف:
1) تدوین و پیشنهاد برنامه های آموزشی مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری به شورای سیاستگذاری آموزشی دانشگاه یا شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه.
2) پیشنهاد و انجام تغییرات لازم در نحوه اجرای برنامه های درسی کارشناسی ارشد و دکتری در چهارچوب ضوابط مصوب دانشگاه.
3) پیشنهاد طرح های متناسب آموزشی غیر رسمی کوتاه مدت و میان مدت به شورای سیاستگذاری آموزشی دانشگاه یا شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه.
4) برنامه ریزی جهت گسترش دوره های کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی از طریق بررسی و پیشنهاد تاسیس رشته ها و دوره های تکمیلی جدید یا بررسی و تصویب پیشنهادات گرو ه های آموزشی دانشگاه در این رابطه.
5) نظارت بر حسن اجرای آزمون جامع دانشجویان مقاطع دکتری تخصصی با هماهنگی اداره آموزش دانشگاه.
6) تصویب عناوین، اساتید راهنما و مشاورین پایان نامه های کارشناسی ارشد و رساله های دکتری تخصصی و دستیاری، و جهت دادن موضوعات به سمت اولویت های پژوهشی دانشگاه.
7) تشویق و ترغیب استادان و دانشجویان بمنظور بهره گیری از تسهیلات پروژه های تحقیقاتی در اجرای پایان نامه و رساله و پیش بینی سازو کارهایی جهت کمک به چاپ و انتشار آن و بررسی موانع موجود.
8) برگزاری و نظارت بر حسن اجرای جلسات دفاع پایان نامه های کارشناسی ارشد و رساله های دکتری تخصصی و دستیاری(صدور مجوز دفاع، شرایط، زمان، هیات داوران، .....).
9) نظارت بر حسن اجرای مقررات و آیین نامه های آموزشی دوره های تحصیلات تکمیلی با همکاری کمیته تحصیلات تکمیلی گروه های آموزشی.
10) ارزشیابی عملکرد اساتید راهنما و مشاورین و داوران پایان نامه های کارشناسی ارشد و رساله های دکتری تخصصی.
11) نظارت بر حسن اجرای سهمیه بندی پایان نامه های دوره کارشناسی ارشد، دکتری تخصصی و دستیاری براساس آیین نامه های شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه.
12) پیگیری، نظارت و هماهنگی با معاونت پژوهشی و اداری مالی دانشگاه بمنظور تنظیم و تخصیص بودجه و اعتبارات لازم برای پرداخت هزینه های تحصیلات تکمیلی.
13) پژوهش و ارزیابی دوره ای پایان نامه های کارشناسی ارشد و رساله های دکتری تخصصی و دستیاری از طریق ایجاد بانک اطلاعاتی و اطلاع رسانی مناسب.
14) هماهنگی با مراکز پژوهشی، سازمان ها و مؤسسات دولتی و غیردولتی به منظور طراحی و اجرای
پایان نامه های تحقیقی بر اساس اولویت های پژوهشی دانشگاه.
15) بررسی آیین نامه های تحصیلات تکمیلی و تدوین دستوالعمل های اجرایی
16) پیشنهاد جهت بهبود و توسعه ساختار و سازوکار تحصیلات تکمیلی دانشگاه از طریق تشکیل کمیته های تخصصی، تعریف چارت سازمانی و غیره، براساس خط مشی و سیاست های کلی دانشگاه.
17) برگزاری منظم وبموقع جلسات شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه بمنظور اخذ تصمیمات مقتضی توسط این شورا، همچنین پیگیری و اجرای کلیه تصمیمات و مصوبات آن.
18) تهیه، تدوین و ارسال منظم گزارش های دوره ای از فعالیت های تشکیلات تحصیلات تکمیلی به بخش های ذیربط دانشگاه.
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر نوع موس:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: